Professionel Hudpleje

Hjeronymus dybtrensende behandling stammer oprindeligt fra Danmark og har været anvendt i Skandinavien i mere end 70 år.

Dette er ikke en skønhedsbehandling i traditionel forstand, men en dybdevirkende hudrensning. Elsa Hjeronymus behandlinger udføres altid af autoriserede hudterapeuter med stor erfaring i hudpleje. Behandlingen udføres i overensstemmelse med din hudtype.

Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper. Vort dybdevirkende Specialpræparat opløser overskudsfedt, løsner urenheder i huden samt fremskynder produktionen af nye hudceller. Blodcirkulationen fremmes, hvilket styrker hudens tilstand.

Vi har de seneste 70 år nået meget gode resultater med behandling af acnehud. Hvis du lider af svær acne kan du opleve en negativ effekt efter den første behandling. Dette skyldes at Specialpræparatet renser i dybden og den acne, som i den nærmeste periode skulle være kommet i udbrud, allerede viser sig den første uge. Derefter bliver huden bedre og bedre.

Behandlingen har også en sammentrækkende effekt på hud med store porer og den virker blegende på ikke hormonelle pigmentforandringer.

NB!
Klinikken er flyttet til Trianglen, Blegdamsvej 126, 2100 Østerbro

Systemet for sund og smuk hud

Hjeronymus Hudpleje ved Bodil Mortensen,

Blegdamsvej 126, 2100 Østerbro, Telefon 21 92 28 84